Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Mionica-logo
 
 Banja Vrujci

Banja Vrujci - Na 92 kilometara od Beograda, u blizini Valjeva i Mionice, na mestu gde se ukrštaju putevi Zapadne Srbije postoji jedna banja... banja u kojoj možete da se lečite i u kojoj možete da odmarate; banja koja ima malo stanovnika, a mnogo posetilaca; banja koja povezuje stari i novi svet, tradiciju i moderan život.

To je jedna banja u kojoj možete da ostvarite sve što zamislite... to je Banja Vrujci.


Banja Vrujci je vrlo zanimljivo mesto u valjevskom kraju, koje godinama već privlači sve veći broj posetilaca iz svih delova Srbije i regiona, jer može da ponudi sve što očekujete od jednog svetskog odmarališta, i još više od toga.

Banja Vrujci je postala specijalizovana za pružanje usluga brojnim posetiocima kojima je potrebna nega i oporavak posle bolesti, ali se usluge medicinskih centara mogu koristiti i za lečenja brojnih zdravstvenih problema, koji vas mogu mučiti.

Ono što najviše doprinosi poboljšanju vašeg zdravlja u Banji Vrujci jesu pre svega brojni izvori lekovite vode, kojih ima u izobilju, sa kojih se voda može koristiti za kupanje ili piće, u zavisnosti od toga koja vrsta terapije vam je potrebna.

Banja Vrujci

Svo medicinsko osoblje je vrlo ljubazno i uslužno, uvek će vam se naći na usluzi, što sigurno doprinosi i još bržem oporavku. Pored toga, ovde možete uživati i u blagodetima lekovitog blata, koje vas bukvalno može preporoditi.


Ako vam je potrebna drugačija usluga, ako želite samo da odmarate i da uživate, da šetate i da se opuštate u prirodi, da uživate u pravim gurmanskim specijalitetima valjevskog kraja, da se kupate u planinskim rekama, da obilazite kulturnu baštinu i upoznajete se sa istorijom Srbije, sve to možete da uradite u Banji Vrujci, jer je ovaj kraj toliko bogat znamenitostima i mestima koja morate da obiđete dok ste tamo, da će vam i tri odmora biti malo.

Banja Vrujci godinama već širom otvara svoja vrata za sve ljude koji znaju da cene prirodu, za sve one koji uživaju u lepotama naše divne zemlje i sve one kojima je pravi odmor neophodan.

Banja Vrujci je mesto koje može da vam ponudi toliko toga, mesto na kome možete doživeti divne uspomene i odmoriti se od gradske gužve, od posla, od svega onoga što vas zamara.

Dođite da proverite da je sve ovo što smo rekli istina, uverite se da Banja Vrujci može biti vaša omiljena destinacija na kojoj možete da uživate, da odmarate, da radite sve što vam je volja, jer banja je tu zbog vas, radi vaše dobrobiti i opuštanja, sa željom da se svake godine iznova vraćate ovde.

 

Reference o Banji Vrujci:www.banjavrujci.info

www.banja-vrujci.net

www.banja-vrujci.org

www.banjavrujci.eu

 
- Istorija Mionice

- Turizam

- Privreda

- Poljoprivreda Manifestacije- Mišićevi dani

- Sabor violinista u Ribnici

- Sabor narodnog stvaralaštva ''Prela i posela'' u Donjoj Toplici

- Vaskršnji sabor u Banji Vrujci
© 2010 - 2015 Mionica, Srbija.